Ja kur ndryshohet ora

Të dielën e fundit të marsit ndodh ndryshimi i orës. Natën mes 24 marsit duke u gdhirë 25 marsi, akrepat zhvendosen 60 minuta përpara. Rikthimi i orës verore do të sjellë rritjen e ditës dhe…


Gjendet foleja e rrallë në malet e Librazhdit

Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme. Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar. Kjo fole e mbushur plot me vezë është…