Këto janë gratë e vëllezërve Mziu (Foto)

Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë. Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare Ata kanë…


Shkenca trondit njerëzit: Të gjitha femrat janë….

Shumica e femrave janë ose biseksual ose homoseksuale, por asnjëherë nuk mund të jenë heteroseksuale. Studimi më i fundit zbuloi se, femrat janë të gjitha pak “homoseksuale”, pasi tërhiqen gjithmonë nga femrat e tjera. Studimi…
Horoskopi javor, 30 prill deri në 6 maj 2018

Ky është parashikimi i shenjave të horoskopit për këtë javë. Sipas tij këto janë disa nga gjërat kryesore që do i ndodhin çdo shenje. Dashi Dashuria: planetët ju nxisin të rizbuloni vlerën e reflektimit dhe…